YELLOW ON MY MIND

Jeg blir så glad av å se denne lyse fargen overalt om dagen. De siste dagene har jeg gått i gult både når det gjelder antrekk, hva jeg har drukket og hvilke blomster jeg har kjøpt. Seriøst alt har vært i fargen gult, og jeg elsker det! Tidligere følte jeg at gult var v e l d i g  påske-aktig, men nå har den fått en litt annen assosiasjon for min del. Den har blitt min “happy colour” og med en gang jeg tar den på meg blir jeg glad. Hvem vil vel ikke være glad?!

Det er deiligere at dagene blir litt lengre, solen varmer litt mer og at gradestokken blir varmere og varmere for hver dag. Jeg kan kjenne hele kroppen er klar for sol sol sol! Derfor er det jo helt perfekt at påsken kom som bestilt i år! Hva er deres planer? Mine er å tilbringe et knippe dager med familien før jeg drar til Hemsedal. Jeg var sikker på at i fjor var siste året jeg orket det, men i år er det en utrolig gøy og hyggelig gjeng som drar og da fristet det sånn å være med at jeg hang meg på! Det tror jeg ikke at jeg vil angre på. 🙂

bildene er fra Pinterest

Ahh, nå sovner jeg snart, så jeg lukker pcen og går og legger meg. Tusen takk til alle som har skrevet til meg når det gjelder det jeg har skrevet både om angst og IBS. Det kommer et lengre innlegg om hvordan jeg har tatt grep litt senere, jeg har nemlig gjort om noen ting som har hjulpet på magen! Stor klem til dere

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *