WHO AM I

“don´t live a life full of plans. sometimes the greatest moments happen unplanned. and the greatest regrets occur from not reaching what is planned.”

Hvordan kan egentlig noe så enkelt som det å gå i siv og planter gjøre at man blir inspirert? Jeg husker denne dagen så godt. Det var varmt og lyst ute. Vi dro for å ta bilder, og jeg ble forelsket i stedet. Det gjorde at jeg følte jeg var i en annen tid på et annet sted. Ikke rett utenfor Oslo.

følg meg på youtube

Planen for Youtube-kanalen begynner å forme seg litt etter litt. Ting tar tid. Spesielt når man har mye på agendaen. Jeg klarer aldri å gjøre bare en ting om gangen. Jeg elsker å drifte flere ting, men det gjør at ting blir prokastinert altfor mye. Men vil du følge meg, trykk her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *