WHEN CAPPADOCIA CAPTURES YOUR HEART

 

Hei igjen! Først av alt, hei til alle som følger med og titter innom. Det er gått noen måneder siden sist, og helt ærlig følte jeg at jeg måtte finne litt tilbake til motivasjonen, inspirasjonen og den driven som gjør at man føler at man har noe å gi av seg selv. De siste månedene har det likevel skjedd en god del, selv om det ikke er blitt lagt ut på bloggen. Kanskje har jeg forandret meg litt, med at jeg klarer å nyte øyeblikkene mer, kanskje jeg har innsett hva jeg har lyst å bruke tiden og energien min på, og til slutt, kanskje har jeg sett at jeg har savnet bloggen. Det har vært stille for lenge, og det vil jeg beklage, men jeg vil også bare si at jeg har hatt godt av det, og selv om en del av meg har dårlig samvittighet, er jeg tilfreds med avgjørelsen av å ta et steg tilbake og jeg tror jeg har hatt godt av det.

Siden sist, for dere som følger meg, har dere sett at jeg har vært ute å reist. Faktisk har jeg lite kjennskap til andre land i Europa annet enn de turistfellene og der folk oftest drar. Da jeg ble spurt om å være med til Istanbul for å ta bilder, ja da hev jeg meg på, og jeg angrer ikke ett sekund! Selv om jeg skulle ønsket at gradestokken viste litt mer enn den gjorde, var det et nydelig land, og Cappadocia hvor vi reiste og tok bildene var utrolig!

 


Er det ikke utrolig hvor vakker jorden og planeten vår er hvis vi velger å stå opp litt tidligere for å få med seg soloppgangen?

 

Det kommer nok et innlegg hvor jeg kan skrive mer om ting jeg ville sett hvis jeg reiste der igjen, eller andre tips for hvis noen velger å dra der! For meg ville jeg komme innom, si hei igjen og let you guys know; I´M back! Det blir nok litt mer innlegg fremover, jeg har mange ting planlagt som allerede er på vei, det er bare å komme over dørstokkmilen… !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *