vårfin hos head frisør

sponset behandling

Hvor herlig er det ikke med den tidlige sommerfølelsen? Jeg blir så g l a d! Det føles digg å kunne la jakken ligge igjen hjemme og bare traske rundt med solbriller, musikk på ørene og nyte at solen kysser huden litt.

Jeg har fått så mange kommentarer i det siste på at håret mitt ser så naturlig og fint ut, og det er takket være Maria hos Head Frisør . Fargen er kaldere, og stripene gjør at håret beholder liv og er friskt nå frem mot sommeren. Jeg kjenner at jeg liker best når det ser naturlig ut, og det synes jeg hun får så godt til!

Jeg elsker å kombinere en utvasket jeans, med en hvit skuldertopp. Det gir så sommerfølelse! Keep it simple!

Bukse WEEKDAY
Topp NEVER DENIM

Maria er så utrolig skjønn, og ikke minst dyktig. Hun forstår alltid hva jeg vil ha, og overrasker hver gang med at jeg føler en utrolig glede av å gå hos henne. Håret mitt har det veldig bra i frisørstolen hennes!

Head frisør, ligger i Hegdehaugsveien 30.

Dere kan bestille time her , eller ringe 22 60 62 67.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *