vlog – alt og ingenting

God kveld til dere! Litt sen oppdatering fra meg i dag, har vært veldig dårlig i helgen, kroppen tok plutselig i mot en liten forkjølelse, så jeg brukte dagen etter forelesning på å sove litt. Derfor kommer videobloggen som jeg skulle postet på fredag i dag, rett og slett fordi jeg var usikker på om jeg likte den.. Men så tenker jeg igjen, hallo, det er morsomt, og om det ikke er det, så har dere hvertfall dårlig underholdning 😉


Jeg unnskylder meg på forhånd, fordi jeg hadde spist mye godteri, og da blir jeg litt sånn rar. Det er jeg ellers også, hehe, men kommer vel ganske tydelig frem her. Mye forskjellig jeg tar opp, alt fra venner til udugelige folk på trikken, men sånn er livet. Det er mye som skjer!

Kom gjerne med tips eller ting dere vil ha mer av!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *