VINN HELE KOLLEKSJONEN!

i samarbeid med bianco

Dere som kjenner meg gjennom bloggen, vet at jeg har en rik forkjærlighet for sko. Skinn, lær, lisser, enkle, freshe og nydelige. Et hvert antrekk blir bedre med et par råe sko! Nå har Bianco satt i gang en stor konkurranse der dere kan vinne HELE kolleksjonen, både til gutter og jenter som er hele 80 styles.

Den nye kolleksjonen er stappet av støvletter, ankelboots, pumps og den nye trenden plattform-sneakers, og den aller seneste mid-high heels. Den siste trenden har jeg fått bryne meg på allerede, og den virker så “effortless”.

Jeg har skaffet meg det man alltid bør ha tilgjengelig nå mot høsten; nemlig svarte skinn ankelboots, og for å piffe opp til kvelden har jeg skaffet meg et par nydelige mørkergrønne mid-high heels…..

Konkurransen fungerer enkelt slik at man kan samle opp gullbilletter. Hvis du handler på Bianco enten i butikk eller på nett får du en gullbillett på mail, og denne skal du senere taste inn på siden som følger med! Deretter er du med i trekningen av HELE kolleksjonen!

……

Det er alltid noen som vinner i slike konkurranser, og selv om det kan virke som et tiltak å melde seg på, så er 80 forskjellige par, sinnsykt mye. Så, shop enten på nett eller i butikk, og samle gullbilletter…. ♥

photo: @eddam

Lykke til mine blomster… may the shoes be with you ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *