vinn en gave til en du er glad i

reklame

Jeg føler dagene går forbi, og at jeg bare så vidt klarer å oppfatte at det er lyst før mørket kommer igjen. Seriøst, sommerferien er så etterlengtet, men hallo, hvor ble sommerværet av? Altså seriøst…

Det skjer mye spennende fremover, jeg skal blant annet begynne med mye nye ting for å gjøre bloggen til et del av en utrolig kreativ reise. Såå – hold dere fast!
Dere har hørt om Glossybox før? Selvfølgelig, de har vært med meg så lenge jeg har blogget. Man får tilsendt en eske hver måned, og hvem liker ikke det? Jeg finner glede i å glede andre, og derfor tenkte jeg å legge en vri på denne giveawayen! Dere kan vinne en eske til en du er glad i! ♥

Jeg gir bort 3 esker til dere!
Så legg igjen en kommentar med den du ønsker å glede. Hvorfor ikke glede noen andre?

1 Comment

  • Jeg synes min fantastiske mamma fortjener en Glossy-eske! Rett og slett fordi hun er en utrolig fin person – og trenger en oppmuntring i hverdagen!! Hun tar seg absolutt ikke råd til verken hudpleie eller sminke, ettersom hun alltid prioriterer seg selv til slutt. Derfor hadde dette vært en ekstremt fin mulighet for å vise hvor mye hun faktisk betyr for meg – og alle andre rundt henne <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *