videoblogg: studiet mitt

God mandag og hei 1. mai! Endelig er vi inne i en skikkelig vårmåned, og jeg kjenner denne måneden består av så mye forskjellig. Blant annet er eksamensinnspurten begynt, og jeg merker at snart er det sommerferie! I tillegg skal jeg reise en god del denne måneden, så mai – måned, la oss sette igang!

Jeg sitter på flyplassen og venter på at flyet skal boarde og ta meg tilbake til Oslo. Denne helgen har jeg som sagt vært hjemme, og det har vært etterlengtet. Helt til nå, har jeg savnet familie og venner, men jeg har hatt det helt fint i Oslo. Den siste uken har jeg kjent på savnet, og da var det godt å komme hjem 🙂 Jeg har så gode venner, og de siste dagene har vært proppet med masse kjærlighet og latter. Jeg føler meg så elsket.

sett videoen på HD!

I videoen snakker jeg om studiehverdagen min, babler om litt av hvert. Den følelsen jeg sitter igjen med når jeg tenker på Oslo, studier og at jeg har flyttet, er at jeg er lykkelig. Og det er jo det viktigste! Det viser at reisen mot noe er viktigere enn resultatet, og det er jeg så glad for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *