videoblogg: 50 spørsmål + møt mine gode venner!


God 2. søndag i advent!
I dag har dagen flydd avgårde like fort som kakemennene Aron, Kamilla og jeg lagde tidligere. De falt i smak, og nå sitter jeg som støpt i sofaen fordi jeg har spist så mange, wooops.

Anyways! Jeg tenkte det var på tide med en ny videoblogg, og fikk filmet litt da vi satt og snakket litt. Den er ganske lang, fordi jeg svarer på mange spørsmål, så mange som 50 faktisk, haha! Så hold ut, eller spol, hva du enn måtte like. Spesielt morsomt er når vi tre snakker synes vi da, hehe 😉

Nå skal jeg straks legge meg, dagene går så kjapt om dagene.. Er jo ganske deilig med tanke på juleferie, men det betyr også at eksamen er rett rundt hjørnet! Vi snakkes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *