video: everyday makeup

Endelig fikk jeg fingeren ut av rumpa og fikk redigert filmen. For det første; det finnes så mye annet som blir livsviktig så fort man har noe å gjøre, som for eksempel hjemmeeksamen…. eller for det andre; shit, så mye rart jeg gjør. Jeg har fått høre at jeg er litt rar, men når jeg ser på videoer av meg selv, så synker det litt inn… haha, anyways!

Jeg merker at jeg blir mer og mer sikker foran kamera, synes det er naturlig, så naturlig at jeg i noen minutter snakket med kameraet… jepp, eller til meg selv.. Synes det er kjekt å filme, og jeg vet jo at dere liker det også.

sett på HD!

Nå skal jeg legge meg, siste dag med hjemmeeksamen i morgen så bærer det avgårde til fjells! Fytti katta, det skal bli digg. Få fylt opp lageret med mat og kjærlighet fra mamsen og papsen, hehe. Og stå litt på ski og fylle lungene med fjelluft. Rart det der, hvordan ting forandres og prioriteres. Ingenting slår å dra på hytten for å slappe av istedenfor fylla i byn, haha! Neida, joda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *