very important stuff

inneholder sponsede produkter

how to start the day in calm way

Etter innlegget i går, så var det vel greit å vise til noen ting som gjør at man stresser mindre. Bare tenk hvor mye vi stresser. Det jeg gjør for å slippe å bekymre meg for mye, ha kontroll og vite hva som skjer er at jeg har en almanakk. Jeg har hørt mange sier at kalender på telefonen er vel så bra, men det er noe å ha det på papir. Ha muligheten til å ta den frem, og ikke bruke teknologien til alt. For hva hvis den klikker, hjelpes. Nei, jeg holder meg til gamlemåten på akkurat denne tingen! I tillegg er den jo så fin. Den er fra Personlig Almanakk, og kan skaffes her
_
_

After the post yesterday, I thought it might be an idea starting the day with a few tips to how start the day with a clear and calm mind. Im using my calendar book, and I´m using it all the time, and I´ve been doing it for the last years, and its so amazing. You can get it hereSTART THE DAY

WITH

AN ORGANIZED MIND

AND SOME

SKETCHING

I tillegg likte jeg veldig godt å tegne før. Det fikk meg alltid på andre tanker, og jeg har på denne måten både trimmet hjernen mens man koser seg. I tillegg kan det faktisk være sosialt, om en gjør det med andre. Selv liker jeg godt å tegne for meg selv.

I dag skal jeg på jobb, før jeg senere skal på en koselig feiring av en venninne. Håper dagen deres er fin, dere! Og vil igjen si tusen takk for alle som er innom, kommenterer og gir meg tilbakemeldinger, er så kjekt!
Love.

__

Additional I really like to draw and sketch. It´s something with the feeling of letting go of stress and thoughts. Today it´s time for some hours on work, before I´m going to celebrate a friend. Can´t wait! I love how supportive you are, and leaves me with good feedback. Keep it up, I love you. 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *