VÅG Å BRUKE FARGER

God mandag! Puuuh, i dag var det en skikkelig blå mandag. Haha, jeg føler jeg sier det hver uke, men de blir nesten blåere og blåere 😉 Nei, men i dag har jeg sittet på skolen i hele dag, og det er jo bra det; at jeg har kommet meg ut av døren hvertfall! Nedover i innlegget har jeg lagt ved noen fine høstjakker som virkelig setter litt farger i hverdagen! Nå som det blir mørkere ute liker jeg å sprite opp antrekkene litt med et sprekt fargevalg. Det er ikke lenge siden jeg våget meg ut på det selv, og et tips er å finne noen farger du føler deg vel i. Deretter er det bare til å rocke løs!

"It´s time to go OFFLINE..."

 

Du kan finne jakkene her
Rød fra H&M - Rosa fra H&M - Gul fra ZARA - Oransje fra ZARA - Rød fra 2ND DAY
Jeg har på meg en rød fra 2ND DAY sin høstkolleksjon.
Jeg elsker utsnittet og den spreke fargen!

I´M WEARING
shoes – ZARA
jacket – 2ND DAY
pants – 2ND DAY

Jeg sitter enda på skolen, tror det er på tide å komme meg hjemover. Det fineste jeg vet er å gå til trikken, musikken i ørene og den friske høstluften som biter i det. Det er noe spesielt med det 🙂

4 Comments

  • Hei!
   Tusen takk for det! Kan lage et innlegg om det 🙂
   Kort fortalt redigerer jeg bildene i Photoshop. Bruker pensel, hvor jeg endrer på fargene og størrelsen. Penselstrøkene kan man bestemme selv hvordan man vil den skal utformes. 🙂 Sikkert ikke så lett å forstå så skal lage et innlegg 🙂

 • Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital
  to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing to your augment and even I
  achievement you access consistently rapidly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *