universal vol 1

DSC03814


Et par bilder fra Universal hvor vi var på mandag. Noe av det mest fantastiske jeg har opplevd! Kreativiteten spinner på sine egne hjul og jeg som elsker berg- og dalbaner, likte meg også veldig godt i de som var i denne parken. Harry Potter sin by var også representert, og la oss si det slik; det føltes som om vi var i en helt annen verden! DSC03808

DSC03802– a sneak peak of Christmas in Florida – DSC03817 DSC03771 DSC03748


Kommer med flere bilder senere. Er så utrolig mange bilder, så må sprette de opp litt for at det skal være ok å lese! Håper dere liker litt bilder fra denne flotte verdensdelen jeg er i.

I dag har vi vært på SeaWorld, og det var bare fantastisk. Varmt, men veldig kjekt! Har masse bilder dere skal som sagt få se, men nå er klokken 22 om kvelden, og jeg er utkjørt, sliten og litt dårlig i halsen, så jeg skal rett til sengs ;-)Håper dere har det bra! Klem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *