"ukens peptalk" og seminar om nettvett

Hei dere! Håper helgen har vært fin og at dere har gjort noe kjekt eller slappet av. Jeg har ikke gjort noe annet enn å ligge i sengen i dag. Sett filmer og kost meg. Det trengtes virkelig etter en uke med mye stress, og spesielt lade opp til enda en uke med masse på agendaen!

I uken som gikk ble jeg faktisk invitert med på seminar om nettvett som skal være i november. Jeg ble svært overrasket og ydmyk over at jeg får ta del i et så viktig tema som ungdommer er i hver dag. På seminaret skal jeg snakke sammen med politiet og andre organisasjoner om hvordan det er viktig å fremstå på nettet. For min del er det nok i den grad at jeg er blogger og ellers har vært aktiv i både aviser og på nett som gjør at jeg kan gjøre en forskjell. Jeg tror og vet fra tidligere seminarer som jeg har vært på, at ungdommer hører på unge. Derfor håper jeg at jeg kan være et godt eksempel!

Fra uken som kommer så kommer det et kjekt innlegg som omhandler peptalk av diverse temaer, så skriv gjerne litt om hva du vil at jeg skal skrive om. Jeg har tenkt litt på temaer som trening, forhold, reise, stil, venner. Legg gjerne igjen en liten lyd hvis du har noe jeg skal skrive om i “Ukens Peptalk” 🙂 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *