ukens peptalk: min peptalk

Dette året. Ja, det har bragt med seg så spennende muligheter, stunder, og anledninger hvor jeg har sett hva jeg kan få til så lenge jeg vil. Dette året har gjort at jeg har forandret meg på så mange områder, og jeg håper at jeg har blitt en bedre person, og at det jeg har lært har gitt meg større innsikt på hvem jeg vil være.

Likevel, føler jeg også at dette året har bragt med seg vanskeligheter og hindringer, jeg har strevd med å komme over. Da jeg skadet ryggen, og ikke klarte å gå, sitte eller stå, tvilte jeg på den styrken jeg hadde bygget opp. Både fysisk og psykisk, og jeg brukte lang tid før jeg kom meg tilbake til trening, men enda lenger tid på det psykiske. Jeg tror ærlig at jeg ble overrumplet over at kroppen ikke tålte det, og at da jeg mistet musklene etter det så skjedde, så ble jeg så sliten at trening var plutselig et ork, og ikke en glede.

Dette året har kunnet krysse av Bali, New York og Miami på Bucket Listen, og det har vært et eventyr uten like. Jeg har også skjønt at det å reise, er fantastisk, men at ingenting egentlig kan beskrive den følelsen du får av å sette deg ned i sofaen ved peisen, oppe på fjellet og med familien rundt deg. Jeg har innsett at hytten er et fristed, og jeg er så glad som endelig kan kalle den for min hytte. Før var det et ork å være der, men jeg har forstått at det er dette stedet som får meg til å bli rolig og glad. For ikke å glemme den tiden jeg har fått tilbragt med familien. Den tiden jeg har bodd for meg selv, har jeg også innsett at tiden med familien er den beste. Sist jeg var hjemme på besøk gikk strømmen hvor de bor, og vi satt i to timer, uten strøm, med kun stearinlys rundt oss. Ingenting som tok oppmerksomheten, kun latter, glede og snakkis om alt mulig. Det må være et av de koseligste øyeblikkene jeg har hatt på lenge.

*

Så til hva jeg vil gjøre bedre.

Fra nå av, skal jeg komme over frykten for at ryggen skal bli verre igjen. Det er kun trening som vil gjøre den bedre, men til nå har det vært smerter når jeg har styrket den, og det har stoppet meg de neste dagene. Jeg vil helt ærlig være en inspirasjon på det jeg elsker, og det er nettopp trening, og da må jeg få opp motivasjonen.

Trene fire ganger i uken minst, pluss tre turer i uken.

Kostholdsmessig har jeg dette året hatt mindre begrensninger og etter Bali gikk det vel egentlig rett vest. De musklene som jeg hadde forsvant, og jeg har vel ærlig talt kost meg med både snop og Pepsi Max en, to ja, kanskje tre ganger i uken. Derfor vil det fra nå av begrenses. Jeg vet at jeg ikke har vært snill mot meg selv på denne måten, og vil også fremover komme med gode og sunne oppskrifter på næringsrike retter. Jeg spiser for lite, og for usunt i forhold til hva jeg egentlig vil.

Jeg foran alt, ønsker å være til inspirasjon og motivasjon for dere, derfor vil jeg bli bedre på å poste varierende, men gode innlegg. Jeg hater å lese blogger der det står korte ting, med nærmest ingen mening, derfor vil jeg gjøre mitt beste for at det ikke skal skje hos meg. For dere er min gjeng, og jeg vil at dere skal få være med i hverdagen min.

Hva tenker dere om disse målene? Har du noen mål du vil endre på eller bli bedre på?

Skriv gjerne i kommentarfeltet!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *