TUR PÅ FJELLET

 

Da jeg satt på bussen med snuten mot hytten, kunne jeg kjenne hjertet som ble roligere og slo svakere for hvert minutt. Litt etter litt ble den grønne engen byttet ut med lysegule og oransje blader på trærne. Å gå inn døren på hytten, vårt andre hjem, føltes kjært. Det har vært en rar uke, en uke med mye vondt, mye kløing og klaging i sengen. Derfor var det ekstra godt å være med mamma igjen og C. Stearinlysene som brant på bordet, peisen som varmet med flammene som danset og vi to som lo. Vi snakket og spiste. Spiste og snakket.

 

man kan si mye om vennskap. man kan fortelle om kjærlighetshistorier og vakre eventyr. men det er vanskelig å forklare hvor mye denne lille store krabaten betyr for meg. litt som når man sier man er glad i hunder før man får en. så etter en stund ser man at det finnes en helt spesiell type kjærlighet for dyrene våre. familie.

 

Det er så deilig å være i fjellet. Se fjelltoppene som utfolder seg mens man går gjennom gresset. Det har fått en nydelig sandfarge etter det har visnet litt og det er så nydelig. Når man står stille og ser utover, kan man høre musikken fra alle stråene som synger sammen. Det er vakkert å høre på.

 

 

Jeg er tilbake i Oslo og kjenner at formen blir bedre for hver dag, men jeg er enda ikke helt tilbake sånn energimessig. Det føles som om jeg mister all energi bare jeg har vært ute i et par timer- så må jeg sove, og deretter er jeg klar for mer. Det er tungt å holde på slik, men jeg er snart tilbake! Ønsker dere en god dag ♥ Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *