topptur

God søndag! Tenk at vi allerede er i september?! Det føles helt rart. Hver måned blir det påpekt, men det gir vel en følelse av at tiden renner bort under føttene på oss. Jeg har tilbragt helgen sammen med familien på hytten, og det har vært så godt.

I går våknet jeg opp, gikk utenfor og tok med meg kaffekoppen og nøt den utenfor på gresset. Den friske fjelluften var kald og varm om hverandre. Kilte kinnene mine, men kysset huden samtidig. Lille store vofsen som rullet på gresset og nøt tilværelsen. Senere tok vi på oss gode turklær og dro på tur. Med kakao, nistepakke og Kvikklunsj, dro vi. En nydelig tur.

min vakreste mamma

Kjært barn har mange navn. Snuskelusken, Mosseposse, snusken, busken, busse, Charlie og Charlieklumpen. Nydeligste vesen som jeg har savnet så mye.

Så koselig å se familien igjen!

Det har vært noen nydelige og fredfulle dager her oppe. Nå er jeg klar for enda en ny uke, og det er vel sånn det blir. Hektisk uke blir til rolig helg, før man igjen er klar for å gi gass. Håper helgen deres har vært god! Nå skal jeg straks dra til bussen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *