together we are awesome!

sponset innlegg


Jeg brenner for trening, ja jeg elsker det og den følelsen jeg får etter en skikkelig svett treningsøkt. Den digge følelsen når hjertet banker så fort at du puster langt og tungt for å prøve å få ned rytmen. Du kjenner det også? Ja, for jeg tror at hvis man skal oppnå skikkelig gode resultater, må det komme fra hvordan du føler deg og hvilke omgivelser som er rundt deg.

Visste du at det faktisk er slik at hvis man trener sammen og pusher hverandre så gjør man det ikke bare oftere, men bedre og man står på. Sammen er vi awesome! Röhnisch har alltid hatt gode forbilder med den vanlige jenta eller kvinnen med venninner som støtter hverandre. De lager produkter for de som skjønner at et aktivt liv gir glød fra innsiden og ut og at et sunt liv begynner med deg selv.

Å inspirere både seg selv og andre kan man gjør ved å være med på noen eventer, eller bare trene sammen og ha det gøy. For det er det handler om, trening skal være gøy!

Jeg har alltid vært vandt med å trene alene, fordi mulighetene ikke alltid gjør at det passer for flere. Hvorfor i alle dager prioriterer jeg ikke annerledes da? For jeg vet jo at tiden jeg setter mest pris på er den jeg har med venninner og de som bygger meg opp! Jeg ble veldig motivert til å ta med meg venninner på fjellturer og treningsøkter nå! Se gjerne den inspirerende videoen ovenfor! Sett igang, og kom deg ut. For sammen er vi fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *