to my love

​Hvorfor har jeg ikke sett hva du har bydd på før?
​Jeg har hatt øynene åpne, men jeg har ikke sett deg. Selv om jeg har luktet deg, kunne jeg ikke kjenne duften din.

Du har gjort meg så godt, du har vist meg varme, og selv om du til tider har vært altfor kald mot meg, har det gjort meg godt det også. Det har gitt meg roserøde kinn.

Vi har snakket sammen om det meste. Du har sett meg gråte, le, være sint og oppskaket. Du har til og med fått meg til å føle meg hjemme og trygg. Selv på mørke kvelder har jeg nytt ditt selskap, fordi du er så rolig. 

Alle de årene jeg gikk med deg, og jeg la ikke merke til skjønnheten du bar. Som når våren kommer, og jeg kan se deg smile, enda mer når sommeren kommer og jeg hører deg synge. Høsten gjør deg fargerik og gir meg livsglede! Når den første snøen faller har du hver gang tullet med meg og latt meg leke meg. 

Tusen takk for at du er deg. For uten deg hadde jeg ikke hatt en så fin venn. 

Ingenting er som deg, norsk natur.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *