TING SOM IRRITERER MEG

 

Jeg tror dette må være et av de antrekkene jeg virkelig liker godt og kunne gått med hver dag uten å bli lei. Det å kunne ta på seg hvitt og faktisk klare å holde det hvitt til slutten av dagen gjør at man hyler av glede innvendig. Det trenger ikke være vanskeligere å få til litt farge som kan gi litt liv til antrekkene enn et par nydelige gule sokker, heheh!

Selv om de fleste ønsker å være både positiv og spre glede (inkludert meg), kjenner jeg at det er noen ganger jeg kan høre stemmen inni meg skrike når det er noe som irriterer meg. Alle har slike dager eller perioder, men jeg vet hvor forsterket ting blir hvis man er litt sulten, ikke sovet nok eller rett og slett har en ræva dag… SOM ER LOV!

 

 

Ting som irriterer meg....

Når man har på seg hvitt og man går ut døren  og BOOM der var buksen skitten. Eller man setter seg på et sete og når man reiser seg igjen har man skitt på skinken. “ELSKER” slike dager!

Folk som ikke klarer å dele ordene riktig. Orddelingsfeil er noe av det mest irriterende jeg kan lese på nettet. Folk som skriver eller som blogger som ikke klarer å holde norsken sin ved like. Jeg skjønner at en bokstav eller to kan forsvinne plutselig i en setning, men altså, nei. Bare nei.

Her vil også det at folk ikke klarer å skrive ord riktig eller korrekt på for eksempel Engelsk også irritere meg. Det er ikke bare det at jeg blir sittende å si dette ordet feil inni meg av irritasjon, men også blir jeg litt klein? Veldig rart å si, men føler at jeg kjenner på den følelsen andre også får når de leser akkurat det ordet feil om igjen og om igjen! ….

DE som ikke klarer å vente på at folk kommer ut fra trikk, buss, butikk, heis, dør, ja, you name it, før andre går inn. Dette er noe jeg har begynt å gjøre noe med. Enten ved at jeg korrigerer de som går inn med et lite “Hadde vært mye lettere for oss begge om du kunne vente et lite øyeblikk”, eller “Unnskyld meg” og så går jeg nesten på vedkommende. Kanskje litt frekt vil noen si, men for meg handler det om at man viser vanlig folkeskikk. Spesielt bare det å hjelpe eldre, kvinner med barnevogn eller folk med mye ting å komme på slik at vi alle kan stå noen lunde OK.

Folk som bruker ordet  “liksom” eller “ehm”  som en del av setningsoppbygningen. De senere årene har ordet “liksom” blitt mer og mer brukt i dagligtale, og det skal symbolisere noe som er lik som. Men ordet liksom har fått en uheldig mening når alle bruker det som punktum! For eksempel: “Å, jeg ble så sur, liksom!”… Noe av det mest irriterende jeg vet (liksom)! *NOO*

 

fine @kajamarie og jeg

antrekket

jakke ZARA
bukse LINDEX
socks RIVER ISLAND
hårbånd FOREVER 21
sko ZARA

 

Og så til slutt vil jeg legge med at det som også irriterer meg er folk som ikke klarer å finne én positiv ting å si når man er sammen eller gjør noe. Livet for meg handler om å se det positive i hverdagen, men også hverandre. Selv om folk og ting irriterer meg, ler jeg ofte bare av det, for som oftest går det jo bare utover meg selv. Da sitter man plutselig på trikken der småsur fordi den litt eldre damen dyttet i deg kun for å få det siste setet på trikken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *