TING Å GJØRE I NOVEMBER

 

Solen hadde så vidt våknet for å legge sitt varme smil på de frosne blomstene i hagen. Kaffekoppen var varm, og jeg kunne se den lune røyken som steg opp fra den mørke koppen. Blikket mitt festet seg på de rosaaktige fargene som omringet solen og lot et smil trekke til smilehullene mine før jeg så på bladene på bakken. Høsten. 

Jeg satt og tenkte på hva jeg skal gjøre i november. Bortsett fra å jobbe og få unnagjort en del ærender, tenkte jeg å komme med noen ting jeg har lyst å gjøre – og hvis du vil, så har du da noen tips til hva du kan gjøre i november!

 

Prøv deg på en ny suppeoppskrift

Bak en eplepai

Ta et boblebad

Ta bilder ute i de nydelige høstfargene

deg et lys som lukter høst

Ha filmmaraton

Kle deg opp og kjøp deg en latte for å ta med. Gå en tur!

Spoil yourself ♥ Pedikyr eller manikyr

Begynn å strikke på et skjerf eller votter. Tøfler er også en hit

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *