time goes by so fast

Hvor rart er det ikke at jeg har vært her i snart en måned. Tiden går fort, jeg nyter dagene litt, og alt blandes litt sammen. Jeg skjønner egentlig ikke hvor glad jeg er for at jeg gjorde dette. Shit. Dette var riktig. Jeg tok meg selv i å få tårer i øynene for noen dager siden på trikken. Det var en fin dag, været var fint, og musikken klinget i ørene. Det rørte meg. Jeg er så klar. Så stolt. Og så giret. Giret på å gjøre mitt beste. Giret på et nytt kapittel og følelsen av sult er gjennomtrengende.

Sist uke var det fadderuke. Så mye som skjedde, mye festing (ikke til å legge skjul på) og fint vær. Fy søren så fint vær det er i Oslo i forhold til i Bergen… Altså… går det an? Uansett så ble bloggen litt bortgjemt fordi jeg ville bli kjent med denne fine byen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *