TIDENES PÅSKEFERIE

annonse/ invitert med av J.Lindeberg

Her kommer tidenes påskekort fra årets Hemsedaltur! Det har vært så nydelig vær og det har vært så kjekt. Da jeg ble invitert med av J.Lindeberg visste jeg ikke at det skulle bli en så minnerik tur som det har endt opp med å bli. Det å møte over 20 nye mennesker som skal bo i samme hytte og bo sammen i flere dager er en opplevelse i seg selv. Var det gøy? JA.

Å se solen skinne på fjellene mens vi satt på taket. Øyeblikk jeg vil huske i lang tid!

Vi kunne ikke dra til Hemsedal uten å stå på ski. Det ble to nydelige dager i bakken, og bildene vi tok på toppen av fjellet ble så perfekte man kunne ønske. Hvite fjell overalt, smil på alle ansiktene og solen som varmer kinnene.

Det aller beste med turen var disse nye menneskene jeg har møtt som har gjort så stort inntrykk på meg. En bedre gjeng skal man lete lenger etter. Alle har vært så inkluderende og glade. Denne gjengen var akkurat det jeg trengte for å ha en av de beste påskeferiene noensinne! 🙂

bilder tatt av Herman Berger

Ord blir fattige, for denne turen har gjort så mye med meg. Selv om jeg sitter her supersliten, vondt i halsen og kroppen verker, vet jeg at jeg ville gjort alt igjen! Jeg håper alle dere har hatt en like fin påske og at dere har nytt den friske solen som har varmet landet en grad eller to! Nå skal jeg rett i bingen og legge meg for å starte uken i morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *