the sweet moments

Hei dere! Endelig en liten pustepause oppi alle disse nye inntrykkene. Jeg har hatt en fantastisk uke med fineste Trine, og vi har kost oss så mye, men det er ikke til å legge skjul på at det tar på. De siste ukene har jeg jobbet hardt for å nettopp puste ut og slappe av og virkelig nyte den nye tiden i en ny by. Nå er jeg her, og i går da Trine hadde dratt, var det ikke mange timene før familien stod på døren fra i går til i dag. Det var så koselig å være hele familien samlet, det gjorde meg enda mer klar for det nye eventyret!

Noen bilder. Føler egentlig ikke jeg trenger å skrive mer, men jeg forstår det slik at det er mange som vil vite mer nå som jeg har en plan her. Og i dag er første punkt på listen. Å bli kjent med nye folk. Jeg skal nemlig ut i kveld med noen fra studiet og jeg føler meg spent og nervøs. Vil jo selvfølgelig at det skal ende bra og med mange nye venner, så derfor slapper jeg ikke helt av i kveld 😉 

I morgen svarer jeg på spørsmålene deres, og på søndag blir det ny videoblogg! Snakkes i morgen dere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *