the perfect set

inneholder affiliatelenker

Hvor nydelig var ikke lyset på disse bildene? Jeg forelsker meg på nytt hver dag. Den friske pusten i kuldegradene, hendene som søker ly i varme vanter og kåpen som blir pakket rundt kroppen i det jeg går bortover Oslo sine gater en fin januardag.

buksen finner du her – genseren finner du her

Denne buksen er bare helt fantastisk! Jeg tror jeg aldri har hatt en bukse som har vært så god som denne, og rumpen jeg får er bare helt wow, haha! Den er kortere, og høyere i livet enn andre bukser, og det passer perfekt for meg! Genseren er en svart høyhalset, og utrolig god. Enkel og elegant- slik jeg liker det.

Nå skal jeg rydde og vaske litt, kjære Marie kommer for en helgetur i morgen! Det blir så kjekt! Derfor – må leiligheten shines litt etter juleferien tror jeg 🙂 Ha en fin kveld mine fine!

Psss. ny videoblogg på vei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *