the perfect light


Hei mine fine…
Hvordan har dagen deres vært? Kaffen med Malin var så koselig, vi gikk litt rundt for å velge café og vi endte på Colonialen. Et litt annerledes sted å nyte kaffen, med ferskvare med skinkesteker og forskjellige typer kjøtt. Det var så godt å få snakket litt, lenge siden kjenner jeg, og det er deilig å tenke på at juleferien nærmer seg for mine venninner, for da får vi endelig samlet gjengen igjen til julebord og koselige stunder!

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Hello my gorgeous, how has your day been? My coffee with my love was so much fun and we had such a cozy time! We chose a bit different location this time and went for the “Colonial”. We talked and laughed until our coffee cups where empty, and I can´t wait until my other girls are done with their exams, so we can have our group together again!

Ahh jeg bare elsker lyset på disse bildene, og jeg må si meg fornøyd med de. Jeg ser også at håret trenger oppfriskning og det kjappere enn svint! Jeg har faktisk ikke vært hos frisøren siden juni, før USA! Det er lenge siden, men det har også gått greit med tanke på at håret var ganske så kort. Nå er det neste dilemma som står for tur: stripe og farge det lysere, kort, eller langt? Hmm, luksusproblem, I know.

I morgen kommer ukens peptalk igjen, denne gangen skriver jeg om noe som jeg tror mange kjenner seg igjen i, og som jeg tror mange kjenner ekstra på nå i juletider.

Ahh, I just love the light in these pictures! I also see that my hair needs a makeover, and that quickly! Tomorrow it´s time for the weekly peptalk again, and this time it´s about something I think many can relate to it, especially now when Christmas is near.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *