the perfect accesories

inneholder adlinks

The perfect accesories… Det er et par enkle ting jeg alltid har rundt meg eller som jeg liker å gå med. Det første er nå som sommeren nærmer seg for fullt, er det greit å ha de klassiske tilbehørene som går til det aller meste! Jeg bruker så å si alt flittig, og det er produkter som hele tiden kommer i god bruk 🙂

1 HER 2 HER 3 HER 4 HER 5 HER 6 HER

Det rosa er så yndig, vakkert og elegant, og kan gi farge til ethvert antrekk mener jeg. De svarte solbrillene er noe jeg mener er noe alle bør ha – altså hvor tøffe er de ikke? Skoene er også en gjenganger, jeg aner ikke hvor mange hvite par sko jeg har og den svarte vesken er bare så nydelig. Minner mye om Chloé – som ikke er negativt. And who doesn´t need a Chloé in their lives?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *