the most beautiful thing

En altfor lang pause fra meg. Noen ganger stopper kroppen opp når det er mye som skjer, og på ett tidspunkt ble det litt mye for meg. Det ble litt for mye med skole, jobb, venner, familie og bloggen. Det gikk utover inspirasjonslysten, og jeg merket at jeg trengte et lite pust i bakken. Det har gjort meg utrolig godt. I tillegg så er det jo ofte slik at når man først har ventet med noe en stund, kommer sakte og sikkert angsten og den dårlige samvittigheten for å ikke ha skrevet. Jeg ser at dere har fulgt med, og jeg er så glad for at dere enda er innom. Nå er jeg tilbake for fullt, og jeg er mer motivert enn på lenge. Det blir flere vlogs, nå skal jeg fra nå av begynne med å ta dere med på forskjellige ting. Håper dere er klare for det.

For jeg er lykkelig. Jeg er skikkelig lykkelig og jeg elsker livet i Oslo. Derfor har jeg også vært påpasselig med å nyte det, og akkurat nå som jeg sitter opp i et stress med en anatomiprøve som jeg sitter og leser på nå på 11. time, så elsker jeg det. Tenk å bruke så mye tid på noe man elsker? Da er det verdt tiden!
Jeg vil veldig veldig gjerne vite hva dere har gjort den siste tiden.

Vi snakkes i morgen – mange klemmer fra meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *