the future equals female

inneholder adlinks

“Phasing moon, I want to see the dark side you seem to hide so well, while you lend the tired ones your light.”

Hvor rocka, kul og rå er ikke denne jakken? Føler meg skikkelig fin i den, i tillegg så er den perfekt til en hvit kjole, eller til helt svart, eller bare keep it simple; denim on denim. Teksten “the future equals female” er kul og edgy. Den setter liksom prikken over i-en!

Nå får dere 20% rabatt hos Na-kd.com, med koden 20SILJE.

De har free shipping verden over, det er så greit! Følg dem gjerne på instagram.

Jakken finner du her

Jeg har i dag rotet bort hele mandagen, så jeg tror jeg starter uken i morgen istedenfor 😉 Nei, men herregud, denne dagen startet som sikkert flere hundre har skrevet med snø! Så derfor valgte jeg, siden været ville spille et lite spill, at jeg ville lage taco til middag, siden det var mandag 😉

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *