the beauty in everything

Se hvor fint vi har det i landet vårt – vi er ekstremt heldige som bare kan ta på oss skoene våre og gå i frisk og ren natur. Vi er heldige som får omringe oss med slik skjønnhet overalt om man bare åpner øynene og velger å se.

I dag startet dagen med en kjapp tur opp Ulriken før klokken viste 08 – og det var så deilig! Ekstremt mye vind og null sikt, derfor fikk jeg ikke tatt noen bilder. Likevel var det en fin tur, møtte ikke på mer enn en annen person, ellers pleier jo det å være en god del mennesker som velger å ta turen til det høyeste fjellet i Bergen. Sikten var så dårlig, så man kunne ikke se lenger enn 1-2 meter foran seg. 

Nå skal jeg straks hive meg rundt, fordi jeg skal ut på middag! Gleder meg så mye til Skam kommer i kveld – slik som sikkert mange andre. Jeg kan kalle meg blodfan, jeg sitter nemlig å oppdaterer nettsiden flere ganger daglig for å se om det er kommet noe! Haha, i tillegg har jeg ved flere anledninger den siste uken (etter jeg klippet meg) fått høre at jeg ligner på Noora, min favorittkarakter fra serien, yeeey! Denne jenta ble ikke lei seg da 😉 Håper kvelden blir fin, og at dere koser dere! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *