tell me who you are

Nå sitter jeg på Starbucks. Støl etter rumpeøkten og pilatestimen jeg startet uken med. Ser ut på regnet som leker seg på rutene. Folk som går med paraplyene nedtil ansiktet for å ikke få regn i håret. Går i sine egne små bobler, mens livet suser forbi. Har med meg noen bøker som jeg må lest – enda en gang før mai melder sin ankomst. I mellom slagene har jeg likevel tenkt å skrive et lite innlegg til dere slik at dere blir enda bedre kjent med meg.

hva er din store drøm

Min største drøm er å reise et sted jeg ikke har vært før, se og oppleve ting jeg ikke har sett før. I sommer blir den drømmen oppfylt fordi jeg har planlagt en tur til Paris og Nice. Jeg har vært i Nice før, men jeg skal ta toget fra Paris og oppleve så mye på veien. En annen ting som er spesielt med denne turen er at lillebroren min på snart 17 skal være med. Vi har begge hatt fransk på skolen, og tror at det kan bli en god ferie for oss begge. Jeg er klar for å forelske meg i Paris!

hva liker du å gjøre

Lange fjellturer i skog og mark, lese i bok og bare sitte på café slik jeg gjør nå med en god kopp kaffe og være med meg selv. Jeg elsker å være med venner og de jeg er glad i, men jeg er også utrolig glad i å la meg slappe av i mitt eget nærvær. Det er ingenting en kopp kaffe ikke kan kurere! En annen ting jeg virkelig liker å gjøre, er å sitte å se på Americas Got Talent – videoer eller X Factor på Youtube. Herregud, slike ting kan jeg begynne å gråte over… Spesielt de som synger eller har utrolige historier.


hvordan er du som person

Jeg er utadvendt, liker veldig godt å bli kjent med nye mennesker, det er en av grunnene til at det å reise alene virker som en god idé. Sikkert en god del høylytt, men kan trekke meg tilbake å bare nyte øyeblikk når jeg ønsker det. Liker å være en del av det meste, men føler ofte også at det å bare være alene og ha tiden for meg selv er også godt. Trives godt med meg selv. Har fått høre at jeg er naiv, kanskje for mye, har også fått høre at jeg er altfor snill. For meg handler det ikke om at jeg ikke tror alle er perfekte, men mer et ønske om at alle skal få en annen sjanse og at jeg liker å tro at jeg klarer å fokusere på det beste med folk. Se deres beste sider. Hvis det er en fordel eller svakhet vet jeg ikke.

Jeg har blitt såret og skuffet på grunn av at jeg er slik, men det får bare være.

hvorfor blogger du

Da jeg startet å blogge, var det nok for min egen del – jeg trengte å være kreativ da jeg jobbet 100% i hjemmesykepleien og dagene var mye det samme. Nå, over ett år senere, har bloggen blitt mitt lille kreative hjørne, hvor jeg kan inspirere og bli inspirert. I tillegg har jeg en stor gjeng med jenter og gutter som plutselig har blitt en stor del av vennegjengen min. Dere er med, kommenterer og motiverer meg så mye!

favorittsang

Det må faktisk bli et par sanger, fordi det kommer helt an på humøret, men for tiden har jeg et par jeg bare elsker.

Awolnation – Sail

Labrinth – Jealous

A Great Big World – Say Something


har du en tatovering?

Ja, det har jeg. “be your best” står det på den. Den laget jeg selv, altså jeg skrev og utformet den, og gikk og tok den på Bergen Ink med en venninne. Jeg hadde lenge ønsket meg en tatovering, men jeg ville den skulle stå for noe som betydde mye for meg. Jeg skulle egentlig ta noe annet, som jeg ikke husker nå, men på dagen forandret jeg mening og skrev da de ordene. Det er det mest meningfylte for meg, fordi det står for hvordan jeg var – og er. Før var det viktig for meg å være best. I alt.
Det er viktig for meg å være god nå, men viktigst av alt, å gjøre mitt beste. Være den beste versjonen av meg selv, for det er kun slik man oppnår suksess, ved å være lykkelig.

________________

Det var et par spørsmål om meg, slik at dere får et litt dypere innblikk i hvem jeg er bak skjermen. Nå er kaffen blitt kald, regnet pisker mot ruten, og jeg skal hjem til familien i kveld. Håper mandagen din forblir fin ♥


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *