SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN


Hei og god helg! Endelig er det helg, men jeg skal jobbe i helgen, så får nyte timene med fri før! Denne uken har vært så stressende, men likevel gøy. Det er mye å gjøre med bloggen, men også på skolen. Det er jo verdt det i det lange løpet! Jeg skal ikke klage, men det blir jo lett for! Her har jeg svart på noen av spørsmålene jeg har fått tilsendt!

Kan du vise hvordan du sminker deg? Synes den er så fin om dagen! 🙂
Tusen takk for det! Jeg har akkurat laget en ny sminkevideo som jeg bare må få redigert ferdig. Håper jeg får gjort det i helgen!

Gratulerer så mye med Stylista! Så kjekt å følge med! 
Tusen takk for det! Veldig kjekt at du liker det!

Hvor har du kjøpt det røde settet du hadde på deg for en stund siden? Det er kjempefint! 
Jeg kjøpte det på Zara for en god stund siden. Her finner du buksen, og her finner du genseren! Elsker det settet, og det kommer på totalt 350,- ish!

Hi. Can you please start writing in English as well? Love reading, but it´s quite hard sometimes…! 
Of course! I´m really bad at remembering it sometimes, but I´ll try to get better!

Vurderer å klippe meg lugg jeg også. Kan du fortelle litt, eller vise hvordan du liker å style den? 
Ja det kan jeg! Bruker som regel å føne den nedover og så bruke rundbørste. “Retter” den i en bue slik at den går inntil ansiktet hvis det er forståelig…?

Har du kjæreste nå? 
Nope! Singel 🙂

Hvordan går det på skolen? Er det mye å gjøre? Kan du skrive litt mer om hvert fag??
Det er mye. Spesielt med tanke på at jeg gjør så mye annet. Det er mange oppgaver, og forelesninger, men jeg prioriterer det jeg må og så tar jeg alt deretter. Jeg kan lage et eget innlegg om det. Snart er eksamenstiden her, og da er det fullt med skole. Det har vært mye skole de siste ukene og det er jeg glad for, men jeg kjenner at det skal bli deilig å “bare” lese til eksamen! Haha!

Synes de gangene du skriver personlig, så skriver du så poetisk. det er vakkert. Det jeg lurer på er om du har råd for en som har mange av de dårlige dagene istedenfor de gode. 
Tusen takk for det. Jeg elsker å skrive, det er virkelig noe jeg inspireres av. De som har fulgt meg, slik som du, har lagt merke til at det går veldig i daler. Jeg har blitt kontaktet av mange, og det er jeg glad for. Når jeg skriver slik er det aldri for å få medynk eller medlidenhet. Det er bare en måte for meg å konsentrere hjernen på noe fysisk. Som en god venninne sa, så gjelder det å knekke koden. For min del er det trening. Når det var på sitt verste, så trente jeg ikke. Jeg kom meg ikke på trening. Det eneste jeg klarte var å løpe ute. Klarte ikke å være på samme sted som andre. Du må finne din greie og det som funker. Hva gjør deg lykkelig? Høst de tingene og sorter ut alt det andre. Folk som ikke ønsker deg godt og vel.

Jag det som gjør deg glad.

Hvor klipper du deg? Har du en frisør å anbefale? 
Jeg klipper meg hos Maria hos Head Frisør, i Hegdehaugveien! Maria er utrolig dyktig i jobben sin, og etter jeg begynte hos henne har så mange spurt meg om hvor jeg gjør det. Sverger til henne 🙂

Hvilket kamera bruker du? Bildene blir så fine! 
Jeg bruker både Olympus Pen E-PL8 som jeg filmer med. Sony A5000 med 1.8 50 mm og bruker mobilen! Der har jeg Iphone 8 pluss. Tusen takk!

Hvordan redigerer du bildene dine slik at de blir med sånne farger bak? 
Det skal jeg lage et eget innlegg om! Jeg bruker pensel i Photoshop og gjør det på bakgrunn eller bildet jeg har over bakgrunnen. Egentlig ganske enkelt så fort man blir vant med verktøyene! 🙂

Det var noen av spørsmålene som jeg har fått gjennom Instagram og her på bloggen! Nå skal jeg straks legge meg. Kjenner øynene er veldig tunge i dag…

xX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *