SVAR PÅ SPØRSMÅLENE DERES

Hei og god tirsdag! I dag satte jeg meg på bussen, trøtt i trynet klokken 06:30. Alt for å komme seg til Oslo for et kort møte! Men absolutt verdt det. For å være ærlig var det utrolig deilig å sitte på den nærmest tomme bussen og se på soloppgangen som bredte seg utover landskapene mens vi kjørte.

Det tikker inn flere spørsmål på Instagram om dagene, og jeg har svart på de som er blitt spurt mest om. Veldig kjekt å se at det er mange som lurer på spesielt to ting; 1. hvor jeg kjøper hårtilbehør og om jeg har tips til å komme på bedringens vei med både mageproblemer og kjærlighetslivet 🙂 Magen kan jeg mest sannsynlig hjelpe litt med, men akkurat kjærligheten…. trenger jeg kanskje litt hjelp med selv, haha! Neida, men jeg skal dele noen tips i egne innlegg som kommer snarest!


Her kommer de mest stilte spørsmålene deres. Fyr løs hvis det er noe du lurer på!

Nå skal jeg drikke opp cappuccinoen min og tusle i det fine været til frisøren. Jeg skal filme slik at dere får følge med og se på. Så følg med! Håper dagen deres blir fin og at dere nyter det fine påskeværet. Spre glede.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *