sunt og lett, rett og slett

skrevet i samarbeid med Godt Levert

For en liten stund siden fikk jeg tilbudet om å få prøve ut Godt Levert sin matkasse, og da ble jeg så glad! Det er jo så mye enklere med en matkasse enn det det er å handle, lage og være kreativ nok i en hektisk hverdag. Derfor er det godt å innimellom ha en matkasse, slik at man slipper nettopp dette.

Jeg valgte Roede-menyen, fordi jeg ønsket sunne og gode middager som ville gjøre meg mett. Menyene er faktisk laget av Grete Roede og passer perfekt for deg som går på denne dietten også. Grunnen til at jeg valgte menyen var at jeg ønsket en lettere variant enn de andre. Tilberedningstiden er på ca 15-35 minutter.

I tillegg til Roede-menyen, finnes den originale, ekspressmenyen, barnemenyen og superekspress. Du kan lese mer om de forskjellige menyene her

​Jeg skal være ærlig og si at jeg spiser svært lite variert i hverdagen, det går ofte i de samme, enkle, men kjedelige matrettene. Derfor synes jeg en matkasse som dette er et supert alternativ, om ikke alltid, hvertfall innimellom! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *