Sunne og velsmakende pannekaker

God kveld! Dette er min første post på denne portalen, og jeg kan trygt si at jeg allerede gleder meg til tiden fremover! Som en god begynnelse, tenkte jeg å dele min sunne, men også utrolig gode oppskrift på pannekaker. Vanligvis bruker jeg proteinpulver i for litt ekstra proteiner, men disse er såpass gode og sunne at det ikke er nødvendig hvis man ikke har pulveret for hånd.

pannekake2

– God topping er ofte cottage cheese med hjemmelaget bringebærsyltetøy, eller kanskje noe annet søtt –

Ingredienser:  3dl fibra fullkornshvetemel (her kan du ta hvilket mel du ønsker. Jo grovere, jo bedre!) 1 dl havregryn en liten klype salt 1 dl sukrin (dette kan du velge å holde utenfor også) 1 dl ekstra lettmelk ett beger cottage cheese 2 egg evt en halv banan (pleier  å sløyfe denne og ha den oppå istedenfor 😉 ) smak til med litt kanel Fremgangsmåte:  Rør sammen alt det tørre og tilsett halvparten av melken – rør til en klumpfri masse. Tilsett resten og rør i eggene til slutt. Helst bør røren svelle i 10-20 minutter før du begynner å steke, men er ikke nødvendig – gir litt enklere røre å steke. Jeg klarer som regel ikke å vente.. Og – jeg pleier å få en god del røre, så jeg lager de små og runde som lapper / sveler. Da kan jeg ta flere med på jobb og til små måltider ellers på dagen også. De er jo så gode, og så sunne!   Håper oppskriften faller i smak! 3422679131

4 Comments

 • Hei!

  Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

  Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

  Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

  For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Legg vår Widget og bloggen din vil bli vist på vår topp liste!

  Ha en fin dag!

  Vennlig hilsen,
  Elin
  Alleoppskrifter.no

 • Haha ja lager disse havrelappene HELE tiden!!?? Ser vi bruker litt forskjellig oppskrift, men er forsåvidt de samme lappene. Holder meg mett i flere timer etterpå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *