sun is shining

Herlighet for en fantastisk dag dette har vært! Etter festlighetene i går, hvor vi feiret en venninne, var jeg nokså klar for den fine dagen som ventet da jeg våknet. Jeg våknet tidlig, men sovnet igjen etter en liten stund, og senere ble jeg oppringt av mamma. Da vi hadde snakket ferdig var jeg så klar for å gjøre noe, at jeg like gjerne tok meg en løpetur på 5 kilometer. Etter gårsdagen, trodde jeg virkelig ikke at jeg skulle slå til med en personlig rekord, men det gjorde jeg altså da i dag!

Etter en deilig middag hjemme hos familien ble vi sittende og se den nyeste episoden av The Kardashians, iiiik. Det er bare så god underholdning! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen hjemme hos meg selv igjen, nokså sliten etter denne fine søndagen, og klar for å hoppe til køys snart.

Oh my god, I can´t even describe my day to you guys. After the partying last night, and all the drinks, I wouldn´t imagine running 5 k this morning, haha, but yupp, I did – and it felt soo good! It was so hot and good to be out again running in the free nature.

After dinner with my family, we were watching The Kardashians, which is the perfect entertainment on a Sunday. Now I´m home in my apartment again, ready to jump into bed.

Wish you guys a good night of sleep – and hope you are ready for
​the new week and challenge with me! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *