summer countdown

i samarbeid med Glossybox

DSC03197

Nå virker det som om sommeren har kommet til både meg og Norge, og ingenting er like godt som det! Det er da viktig å være klar for både solstrålene som treffer kroppen, men også å tilføre huden fuktighet og det mange glemmer: håret.

Rett før jeg skulle reise til Amerika, ramlet det en pakke i posten som var høyst nødvendig! Jeg må innrømme at den pakken som kom nå, var den beste så langt. Den ga meg ting jeg ikke bare hadde lyst på, men produkter som jeg nå skal bruke mer av og kommer til å kjøpe flere av. Så gode!


DSC03202

DSC03216

DSC03222

DSC03211


Denne månedens Glossybox inneholdt:

Protective Dry Oil SPF 15  – Dette er en tørrolje som trenger raskt inn i huden uten å etterlate en oljete overflate slik tradisjonelle oljer gjør. Fukter og beskytter huden mot uttørking med SPF 15, UVA og UVB beskyttelse.

Hair tube, Shiny – Glansgivende hårvoks med en glatt tekstur som gjør håret mykt og skinnende uten å tynge det ned. Skjul flisete tupper og gi kjedelig og skadet hår nytt liv. Passer både lange og korte frisyrer.

Anti-cellulite lotion – Gri en skikkelig boost til huden din! Den berikede hudkremen gir en intens fuk, bevarer hudens elastisitet, og har en oppstrammende effekt. Med andre ord – en hudkrem med mange muligheter!

Dermo Protector Shower Gel – Friskduftende dusjsåpe fra Sanex! Såpen har DermoActive3 kompleks som inneholder ingredienser som gir fukt, beskyttelse og pH balanse til huden. Dermatologisk testet og uten allergener. Fåes kjøpt i din nærmeste dagligvarebutikk.

Aloe Vera Ultra Moisturizing Gel – Fuktighetsgivende gel med aloe vera. Formelen er oljefri og beriket med liposomer som binder fuktighet, jevner ut huden og gjør den mer elastisk. Kommer i en hendig størrelse.

Av alle disse, er nok anti-cellulite lotion og sololjen mine favoritter! Jeg bruker daglig den kremen. Elsker den virkelig, akkurat som alle de andre produktene. Dette er en eske som er både praktisk og nødvendig!

Les mer her om de andre eskene du også ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *