start the week good

God tirsdag! I dag startet jeg dagen med en rask frokost, før det bar ut på løping. Det er lenge siden jeg har gjort det, og definitivt lenge siden jeg løp i skikkelig snøvær, men det var så godt. Mange tanker, gjør at jeg trenger å komme meg ut, og da passet det perfekt. Jeg slo nemlig rekorden min, og la bak en 5 km med ny rekord! God start på uken 🙂

Mye spennende som skjer de neste dagene, spesielt i morgen med photoshoot, torsdag med et spennende møte og mandag med intervju på podcast! Det blir spennende! Alltid kjekt å gjøre noe nytt, kjenner jeg er spesielt spent til intervjuet fordi det skal foregå på Skype og engelsk.. Tar utfordringen på strak arm likevel!

Planen videre er å lese litt på pensum og få unnagjort litt rydding. Det danner seg alltid en stor haug med klær og ting på skrivebordet, så det er førsteprioritet i dag 😉 Håper dagen er god mot deg, stå på!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *