start the day with a big cup of coffee

Følelsen av å kunne gå med solbriller kan virkelig ikke forklares, herregud så deilig! Man kjenner at kroppen skriker etter vitamin D og at det lille øyeblikket med sol gjør susen for en liten stund! Gikk til og med med solbrillene inne på trikken, haha! “Sol ute, sol inne!”

Jeg skulle begynt på oppgaven min enda tidligere enn jeg hadde planlagt, men jeg jobber best under press så jeg tok meg helgen fri på seminar, og sitter nå på Espresso House dypt nedi etikkboken min. Jeg var innom MildH Press Beauty for en stor kopp kaffe med skjønneste Oda. Vi har holdt kontakten siden sist, og samtalen flyter jo så godt, og jeg er så glad for at selv venner som man ikke treffer ofte gir meg slik glede. De skjønne jentene på MildH viste meg de nye nyhetene mens vi snakket, og det er så mye fint. Det er mange gode produkter som jeg vil vise mine produkter fra i morgen tenker jeg!

Fine Oda!

Nei, nå må jeg skrive litt videre, haha! Typisk meg å drive med helt andre ting enn jeg skal… haha. Skriv gjerne hva du vil se på den nye videobloggen min som kommer ut veldig snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *