spring feeling

sponset produkt

Hallo i luken!
For en liten stund tilbake møtte jeg fine @henriettehonsrud for kaffe før Nivea sitt event. Det var sol ute og jeg tenkte; i dag skal jeg ta på meg den fresheste jakken jeg har! Den er fra IvyRevel, og jeg elsker den! Den er i semsket skinn, og den er nydelig. Fargen er kald, men likevel poppende klar og gir mye farge! Den skal bli en skikkelig hit når det blir litt varmere ute. Jeg gikk med den under ulljakken min og da gikk det bra 😉

Det var et skikkelig selvtillitsboost da det var så mange som kommenterte på den og sa at den var så fin. Jeg vet at den er det, men det var tydelig at flere mente det! Den er bare så kul.

Dere kan finne den HER

og husk at du får 20% rabatt med koden OKLAND20

Jeg har akkurat tidenes late søndag etter jobb, og sett Sex and The City 2, det er en så koselig og jentete film! Enjoy your sunday evening, girls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *