solkysten bergen

Håret er satt opp i en turban etter dusjen. Det lukter såpe av kroppen min. Ved siden av meg ligger Charlie og småsnorker. Han er så trygg, rolig og fredfull. Slik jeg er nå. Vi sitter her sammen og nyter det å bare være. Solen er kommet opp utenfor, og sjøen danser bortover. Vinden tar tak i de små trærne, men ikke for mye. Bare litt. Jeg er hjemme.

Jeg kom med morgenflyet fra Oslo til Bergen i går, for en langhelg hjemme med familien. Det er faktisk over 4 mnd siden jeg var her sist, så det var sannelig på tide. Akkurat den følelsen kjente jeg ekstremt mye på den siste uken før jeg satte meg på flyet. En miks av smånervøs, litt spent og masse sommerfugler i magen. Faktisk føltes det ut som om jeg skulle se en jeg var forelsket i, igjen. Og det er jo for såvidt sant, fordi jeg har ikke sett de fineste menneskene jeg kjenner på flere måneder. Venner, familie og Bergen. Det som står meg nærmest.

Planen er å få unnagjort litt jobb, en god del skole og få møtt opp med gjengen senere ut på dagen. Det er jo så fint vært i tillegg! Så denne helgen tror jeg blir veldig bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *