Smink deg før du kjøper

annonse

Vi har vel alle en eller annen gang lurt på hvordan sminken ser ut på når man står der med produktet i hånden. Jeg har i hvertfall hatt denne episoden flere gangen. Men nå er det slutt på det! L`oreal har lansert en app som gjør det mulig at man kan se hvordan sminken ser ut på FØR du kjøper den. Dette er storsatsningen til L`oreal noensinne og det merkes. Jeg var nemlig skeptisk til appen i starten, slettet den og måtte laste den ned igjen. Da skjønte jeg poenget. Du kan velge mellom å ha ferdige looks eller å prøve på spesielle eller spesifikke produkter. Det var da jeg fikk dreisen på det og likte denne appen veldig godt. Underholdning også!

Appen fungerer som et speil hvor man kan prøve et stort spekter av ferdig sammensatte looks, makeup produkter og farger. Så kan man til slutt kjøpe alle produktene eller de du selv velger.  Den heter MAKEUP GENIUS!

makeup

«Makeup Genius er en revolusjon med tanke på hvordan vi ser på skjønnhet, handleopplevelse, påføring av makeup, og selvfølgelig, teknologi» -Birger Stensland – Admistrerende Direktør, Loreal Norge.

DSC02828

DSC02831 Dette er et helt genialt prosjekt og det blir mye enklere å se hva som passer hva og en. Den er helt super og jeg digger den nå! 🙂

Last den ned i Appstore, den heter MAKEUP GENIUS ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *