shades of love- giveaway

skrevet i samarbeid med Glossybox


DSC02166


Hei dere! Etter jobb og festligheter har jeg endelig begynt å komme meg litt med å starte mandagen med en lang middagslur etter jobb i dag. Det var ikke slik jeg ville starte uken, men jeg føler meg klar for å gripe dagen i morgen! Som dere sikkert vet, har jeg mottatt esker fra Glossybox tidligere, og hvem ønsker vel ikke å motta nye forfriskninger til sminkepungen eller oppdage nye merker. Jeg har blitt storfan av flere av produktene som har kommet i de siste pakkene. Og hvor jeg skriver de siste eskene? Fordi to av eskene ble frastjålet postkassen min da de skulle kommet, så derfor blir det et litt lengre innlegg i dag, med en hyggelig overraskelse til dere! DSC02171 DSC02174 DSC02203 DSC02205 DSC02211

DSC02217Her har jeg vist dere mine absolutte favoritter. Og under ser dere bilder av alle produktene, og enda flere enn de som vises her! Mange av disse produktene er blitt fast inventar i vesken. Spesielt deodoranten, eyeliner og revitalizeren! De er så gode og jeg bare digger de! Thumbs up 🙂


JANUAR

Skjermbilde 2015-05-04 kl. 22.30.15

FEBRUAR Skjermbilde 2015-05-04 kl. 22.25.21

MARSSkjermbilde 2015-05-04 kl. 22.24.55

Besøk gjerne nettsiden deres HER og les om alle produktene deres.


 GIVEAWAY!

Jeg har plukket sammen en egen liten eske som jeg skal gi bort med masse godsaker fra eskene da jeg fikk alle i samme slengen og det kan bli en del som jeg ikke får prøvd skikkelig. Da tenkte jeg likevel at jeg kunne dele med dere! En annen stor overraskelse (noe dere kommer til å elske!) venter også, så det blir en skikkelig goodiebag! ? Alt du trenger å gjøre er:

  • like facebooksiden min HER
  • like innlegget
  • og kommentere

Nå skal jeg prøve å klare å sove igjen, håper jeg ikke er for opplagt, hehe. Vi snakkes i morgen dere! Klem ?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *