run towards the sun

Er det noe jeg hater så er det mennesker som ikke støtter og heier på andre. De som ikke klarer å unne andre suksess, mener jeg allerede har tapt en viktig egenskap som vil få en langt i livet. Det gjelder både lykke, karriere, kjærlighet og vennskap. Det å hjelpe andre å nå drømmene sine ved å være støttende eller motiverende er så givende!

Translation: If there´s something I hate, it must be people who don´t support and cheer on others. I mean that to help others to success is the main key to live a happy life. Help a dreamer to fulfil a dream.


Nå har jeg blogget i omtrent ett år, og tiden har gått så fort. På denne tiden har jeg møtt så mange inspirerende mennesker, folk som gir meg lyst og motivasjon og ikke minst inspirasjon til å gi alt og mer til for nå mine drømmer. Positivitet, rå styrke i form av å være mentalt sterk og løpe mot strømmen. Ikke gjøre det alle andre gjør, men gjøre ditt. Jeg elsker personer som skaper egen lykke.

Translation: I´ve been blogging for a year now, and I´ve met so many interesting people who give it all and run towards the sun. They give me an inspiration to chase my own dreams. I love them who creates their own happiness.

Jeg har også, i løpet av tiden jeg har sittet foran pcen og skrevet, sett at det finnes mennesker også som ikke støtter deg. Det kan være usikkerhet, tradisjoner, uvisshet eller mangel på interesse som gjør at de ikke hjelper deg til å gi alt du klarer. Det er slitsomt å være en som føler at du blir hele tiden satt i et hjørne og må forsvare det du gjør og tenker hele tiden, men jeg mener at det er verdt det. Det er verdt det den dagen du kan se tilbake på alt du har gjennomført og klart, tross alle kommentarer på at det ikke var lurt. Livet er usikkert. Livet er uforutsigbart.

Translation: I´ve also, seen people who don´t support me. It might be insecurity, traditions, lack of interesse that might keep them from go the distance. It´s hard to feel the urge to all the time defend and talk up and stand up for yourself, but I´m sure it´s worth it in the end. The people who are there for you are your squad and the ones you should pay attention to. Life is unpredictable.


Jeg vil oppleve. Nyte. Utforske. Se. Høre. Føle.

I want to explore. Enjoy. See. Hear. Feel.

Jeg vil skape min egen lykke, og jeg har merket at ting forandrer seg inni meg. Følelsen av suksess er ikke alltid synlig, men den er tilstede når jeg skriver bra. Når jeg får være med de jeg er glad i. Være med folk som bygger opp, og ikke bare går på over andre.

Translation: I want to create my own happiness, and I´ve seen that things changed inside of me. The feeling of success isn´t always visible, but its in the way we act and feel. I feel successful when I write good posts. When I´m with people I love. Be with the ones who build you up and help you chase your goal.

I dag var en dag med litt suksess. Jeg ble svært glad da jeg så at jeg har skapt glede hos dere, for jeg ligger for tiden på 9 plass på portalen her nasjonalt, og på 2. plass for mote. Det gleder meg og gir meg så mye motivasjon!

Today was a that kind of day. I was very surprised and happy when I saw that I´ve been inspiring you guys, because I´m a ninth place nationally and on second in the fashion category. So thank you so, so much!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *