RÖHNISCH x YOGA

Da regnet plasket ned utenfor, og morgenen virket grå, ble den likevel lysere da vi stod der i matchende treningstøy – klar for en lite yogaøkt. Yoga er noe av det jeg føler meg mest tilstede i når det gjelder trening. Det er noe jeg har drevet med i flere år, så jeg var veldig klar, på tross av at jeg er blitt litt forkjølet.

Disse bildene i denne serien får meg til å tenke på noe helt annet enn yoga. Det får meg til å tenke på venner, og hvor sterke vi er sammen. Gjengen med jenter har blitt en del av de jeg liker best med denne bransjen, og jeg har funnet så mange som jeg anser som nettopp det viktigste; venner. Fineste @xanjac

@henriettehonsrud <3

Presskontakterna og Röhnisch hadde duket for en flott morgen med god frokost. De skulle vise frem den nye Performance Yoga- kolleksjonen. La oss si det slik; den fungerer, og den fungerer bra. Treningstøy, spesielt når man driver med yoga, skal være komfortabelt. Jeg har brukt Röhnisch i flere år, og jeg liker denne kolleksjonen utrolig godt! Fine farger også 🙂

Det regnet like mye da vi gikk derfra, kanskje enda mer. Men det gjorde ikke noe. For vi var roligere i kropp og sinn. Så var det tilbake til hverdagen igjen og ut av den lille boblen vi hadde vært i…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *