årets stylista 2015

Hei mine kjære! Endelig fikk jeg satt meg ned å skrevet litt. Mye som skjer for tiden med tanke på at jeg skal flytte ut fra leiligheten, og med andre ting, så da blir det litt sånn innimellom. Uansett, en stor gladnyhet som poppet inn i går var at jeg er nominert for årets stylista 2015! Dette er veldig stort for meg, for jeg på denne måten føler at det lønner seg og jeg får “betalt” for arbeidet som jeg legger ned i bloggen. Jeg har jo funnet ut at jeg elsker dette og denne nyheten driver meg bare enda mer! Finalefesten hvor vinneren blir trukket ut er 11 juni, og jeg er en av de 15 jentene fra hele landet som Stylista har trukket ut. Denne jenta står igjen med en følelse av ydmykhet, men samtidig inspirasjon for dette viser at jeg forhåpentligvis når ut og inspirerer andre. 11329656_842025299186510_1649233129_nJeg har satt meg i sofaen for kvelden med pleddet over meg. En deilig slutt på en ellers ganske så lang og koselig søndag. I morgen er den en ny uke og jeg gleder meg til å nå målene mine! Snart kommer det også en videoblogg (!). Dette har jeg ikke gjort før så det blir interessant. 🙂 Håper dere alle får en fin start på uken ?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *