questions and answers


Hvor er den strikkegenseren fra? 
​Den er kjøpt i København på Envii, men dere kan også kjøpe den hos den norske butikken til Envii. De har det enten på nett eller hos Steen & Strøm vet jeg 🙂

Hva gjør du på fritiden? Hmm… det meste en 20 åring ville gjort, tror jeg 🙂 For det meste liker jeg å tilbringe dagene mine ute, med venner og trene. Kafédater er høyt verdsatt og jeg elsker å sitte med en kaffe og bare kikke. På folk, hehe. Ellers så går mye av tiden min dette året til både skole og jobb; bloggen og butikken Amanda. Rolige kvelder liker jeg også veldig godt fordi jeg elsker å lese, men en kveld ute på byn er også gøy. Selvfølgelig med gjengen og venninnene mine da!

Du er så inspirerende og jeg leser bloggen din hver dag. Jeg synes det er veldig gode innlegg du legger ut og jeg synes du er flink til å variere på innholdet. Hvor finner du inspirasjon og hvorfor startet du å blogge? Klem Tusen takk for det! Det varmer og jeg synes det er så kjekt å få tilbakemeldinger. For det første så startet bloggen egentlig da jeg var mye yngre, jeg skrev i dagbok. Så ble jeg irritert over at jeg ikke klarte å skrive så mye jeg ville, og startet å skrive på pc, da den tiden kom. Siden det har jeg alltid hatt en skrivelyst i meg, og da jeg i fjor bestemte meg for å satse og hoppe etter drømmen, så skjedde ting raskt. Jeg fant glede, nye venner, jeg fant inspirasjon og viktigst av alt, jeg ble motivert og glad. For meg er ikke bloggen et sted jeg rekker hånden ut til andre for å inspirere, det er en kanal hvor jeg kan skrive og sortere tankene mine. Ukens Peptalk for eksempel er temaer som jeg tenker mye på og som jeg liker å få skrevet ned. Og, så er også en motivasjon til å skrive og variere og gjøre nye ting, dere! Tusen takk, klem!

Jeg har lest at du er på skolen? Hva studerer du? Jeg studerer juss ved Folkeuniversitetet. Det betyr at jeg tar 1. avdeling som privatist og liker det veldig godt. Juss er noe jeg er interessert i og vil fortsette med.

Hva er dine beste egenskaper? Jeg vil nok si at mine beste egenskaper er at jeg tar sjanser og som oftest hopper i ting som jeg liker. Ikke se så høytidelig på meg selv. En annen egenskap er at jeg er veldig glad i nærhet og det å ha folk rundt meg. Jeg er selvstendig og ikke redd for å gjøre feil. Rather an ops, than a what if?

Har du noen visdomsord / råd du ønsker å dele? Det siste jeg vil, er å påstå at jeg vet mer enn andre, for det tror jeg ikke. Vi er alle forskjellige og har ulike behov. Jeg tror likevel at vi har godt av å høre og lytte til andre sine råd. Mine beste råd er å alltid gjøre det som vil få deg lykkelig. Følg drømmene dine. Lev i øyeblikket og ikke tenk for mye på fremtiden.

Hva er et godt vennskap for deg? Et god vennskap for meg er å være med de som får deg til å smile. De du kan fortelle alt til, være deg selv med 100% og fortelle alt til. Jeg har gleden av at jeg har en god gjeng med bestevenninner, og jeg liker å sammenligne oss med Sex & the City. Firkløveren!


​Føler du deg selv presset til å være “perfekt” til en så stor grad at det påvirker deg i hverdagen (altså utenfor bloggen) ?
Nei. Jeg vet selv at jeg ikke er perfekt, og det håper jeg at alle får med seg. Hvis dere ikke visste det, håper jeg dere vet det nå. Jeg ser ikke ut om morgenen, og et x antall snaps blir sendt til firkløveren før jeg gjør noe annet. For det er viktig å ha det morro og le også. Latter er det beste som finnes, og det kommer oftest av ting som skjer. Jeg synes det er viktig å ikke ta seg selv så høytidelig 🙂

Hva skulle du ønske du kunne sagt til deg selv, 5 år siden? På den tiden hadde jeg det ikke like bra som jeg har det nå. Jeg skulle ønsket at jeg hørte mer på mamma og pappa og at jeg forstod at ting blir bedre. Det å smile gjør så mye, både med deg selv, som med andre. At du ikke alltid trenger å være best, men være den beste versjonen av deg selv. At kjærlighet er tøft, men det er også det beste som finnes. Følg drømmene dine, ikke gjør ting fordi andre mener det er bra. Gå mot strømmen og hopp ut i det. Ofte er ikke det letteste valget det riktige.

Du er så vakker! Øyebrynene dine er perfekt, har du fikset de selv eller har du fått det gjort et sted? Hvor? Å takk for det! Jeg har for en ganske lang stund siden fått formet de hos BeautyTrend, men i senere tid har jeg bare formet og gjort det selv. Jeg bruker Anastasia sin brynskrem, og den er bare helt super! Hår holder seg på plass og fargen er både kald og fin.

Åh, den var superfin! Hvor er den fra ? ​Den mørkegrønne hatten min er fra Lindex, og jeg elsker den. Passformen, stoffet og fargen er bare amazing. Så, et godt kjøp der! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *