Q&A


Hello from the … couch!
God tirsdag til deg! Dagen min har ikke gått til så mye, men jeg har endelig fått satt meg ned å sett på kommentarene deres. Dere er så gode! Jeg setter så stor pris på at dere deltar og er med meg, det er så gøy! Under har jeg svart på noen av spørsmålene! Fortsett å spørre hvis det er noe du lurer på!


Lurte på om du kunne legge ut hvilke sanger du har på videoen? På forhånd tusen takk!:-) Du er forresten veldig pen! Hei! Tusen takk for det 🙂 Sangene er en god miks av sanger, og sjangeren er house. Remixeren heter Sensual Musique, absolutt en kanal som er verdt å sjekke ut på youtube! Men her er hvertfall linken til denne miksen!


Åh, så fine bilder!! Hvilket kamera bruker du?
Jeg bruker Sony A500 med 1.8 55mm linse. Jeg elsker dette kameraet. Og hvorfor? Fordi det er lite, lett og ekstremt bra. Jeg har skrytt dette kameraet opp i skyene, nettopp fordi jeg elsker det. Det tar sinnsyke bilder til den lille prisen jeg betalte – spesielt sammenlignet til det andre har betalt for så å si like bilder 😉 Absolutt en innertier! Har fått så mange spørsmål, kommentarer og skryt av det, så ja, here you go!

Ååå, så kjekt! Kem reise du med?  Jeg reiste sammen med en jeg er blitt veldig glad i og som betyr mye for meg 😉 


Utrolig fint! hvor er dette? Dette er på hotellet vi bodde på i Oslo, Scandic Victoria. Et utrolig bra hotell som jeg har bodd på ved flere anledninger. God mat, og ekstrem fin bar, haha! Det var nemlig der vi tok disse bildene. 🙂


Hvilken foundationen bruker du? Kunne du muligens lagt ut et innlegg om din hverdagsminke?:-) Hei! Jeg bruker faktisk ikke foundation, men jeg bruker primer og bb-cream under pudderet mitt. Du kan ta en titt på denne videoen, hvor jeg viser hvordan jeg sminker meg, så kan jeg lage et innlegg om hverdagssminken i et innlegg med bilder!


2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *