PLANTEBASERT OG GODT FOR MAGEN

 

reklame

Forrige uke var jeg på Voga sammen med en stor bukett med andre innenfor bransjen. Vi fikk servert lett frokost fra et merke som jeg har sverget til etter magen min streiket etter kontakt med laktose. For de som skjønner hvordan man kan reagere hvis man ikke tåler noe, og så få det i seg, så kan man vel lett si at jeg kuttet ut melk for eksempel. Det var lenge vanskelig å finne noe som fungerte som en erstatning, ettersom jeg e l s k e r melk til frokostblanding, sjokomelk, eggerøre, kaffe, ja, you name it. Det er produkter jeg spesielt har savnet  i tillegg til yoghurt (har nesten ikke spist én siden nyttår!) Da jeg fikk øynene opp for produktene til Alpro, var det som en lyspære ble tent. I begynnelsen var jeg skeptisk, for kunne disse produktene virkelig måle seg?

I dag har jeg spist den enkle og lette retten under. Blåbæryoghurt med granola og musli. Den falt så i smak at jeg ikke klarte å dy meg, at jeg rett og slett måtte ha en til senere på formiddagen. Vaniljeyoghurten er også en klassisk, men veldig god og rund smak på. Jeg synes disse er utrolig smakrike, i tillegg til at de er plantebasert og godt for magen! Win, win win! 

Favorittproduktene fra serien er vanlig soya-melk som jeg bruker i kaffen, eller mandeldryck kan passe til pannekaker!  Yoghurtene er en favoritt i tillegg til den store boksen med yoghurt som passer perfekt til smoothies eller til dip. Det er bare fantasien som setter grenser, og ingenting annet!

Man får kjøpt de på vanlige butikker.

xX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *