photoshoot pt.1

Pjoffffff… Sa jeg i det jeg slang meg ned på sofaen for en liten stund siden. Med sjokolademelk i glasset og en god del bilder som jeg vil dele, ender denne kvelden ganske så sent. Dagen i dag har gått i ett, og må derfor utsette peptalken til i morgen! Først vil jeg vise dere noen bilder fra shooten vi hadde i dag, og klærne fra @regnstrandgaten er bare helt sykt fine. At jeg får være med på dette prosjektet er både spennende og kjekt da det er så flotte mennesker! Latter, glede og sprell!

Dette bildet føler jeg oser urnorsk, haha!

Dagen har som sagt gått smukk smukk, tjohei, og jeg har så vidt vært hjemom, kun for å skifte før jeg har løpt videre. Så, det skal bli godt å treffe puten nå om noen få strakser, jeg ville bare ønske dere en god kveld. I tillegg, en stor og varm klem til dere som legger igjen så fine kommentarer, på alle medier! 

Jeg vil jo at dere skal få følge med på hva jeg driver med, og håper dere liker slike innlegg! Jeg tenkte også at jeg skulle fyre løs med en videoblogg snart! Hva tenker dere? ​​
 
Så med det, GOD NATT!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *